INSTALLATIESERVICE

Lunastar biedt u ook het totaal projectservice-concept aan. Dat wil zeggen dat Lunastar niet alleen de lampen en armaturen levert, maar dat deze ook geplaatst kunnen worden op locatie. Het totaal projectservice-concept houdt in dat de klant geheel wordt ontzorgd. In overleg met de klant wordt er een afspraak gemaakt op locatie om de wensen van de klant te bespreken. Tijdens dit gesprek zal Lunastar verlichting advies geven over de mogelijkheden in LED verlichting en uitleg geven over onze installatieservice. In sommige gevallen zal er een lichtplan gemaakt moeten worden.

Daar opvolgend zal er een inventarisatie plaatsvinden. Deze inventarisatie gaat inzichtelijk maken wat er precies moet gaan gebeuren voor wat betreft de installatieservice. Op basis van deze gegevens wordt er een duidelijke en inzichtelijke offerte gemaakt. De offerte is gedetailleerd en gespecificeerd. Als het wenselijk is verzorgt Lunastar een proefplaatsing om goed te kunnen beoordelen of de verlichting voldoet aan de wensen en eisen.

Uw project is onze zorg

Het totaal projectservice-concept houdt in dat Lunastar de oude lampen en armaturen demonteert en daarbij duurzaam voor u afvoert. De nieuwe lampen en/of armaturen worden geplaatst en de ruimte wordt weer bezemschoon opgeleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen en gerecycled. Lunastar heeft de distributie en installatieservice geheel in eigen beheer. Daarmee is een goede prijs/kwaliteit verhouding en flexibiliteit gewaarborgd.


LED transitie 

Momenteel zijn wij erg druk met verschillende projecten omtrent de conversie naar ledverlichting binnen bestaande bedrijven en (overheid) instellingen in Nederland. Afgezien van de maatschappelijke verantwoording en duurzaamheid is de behoorlijke besparing op de energierekening ook een erg belangrijk punt. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan kantoren, restaurant, vergaderzalen, bedrijfshallen, scholen, gymzalen, leefruimtes, musea, buitenverlichting, galerijen, parkeergarages, noodverlichting etc. etc. Wij geven u graag verlichting advies op locatie en onze installatieservice mensen staan voor u klaar. Er zijn verschillende opties mogelijk. We kunnen complete armaturen vervangen, maar we kunnen ook eventueel bestaande armaturen ombouwen (retrofit) en geschikt maken voor LED.
Dit alles kan worden besproken tijdens het lichtadvies gesprek.

Als u meer wil weten over ons totaal projectservice-concept, lichtadvies wenst of andere verlichting informatie wenst dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0229-239625 (Tussen 8.30 en 17.00 uur) of mailen naar info@lunastar.nl