LUNASTAR, uw groothandel in verlichting, elektronische materialen en sanitaire producten. 

Sinds 1986 is Lunastar werkzaam op de verlichtingsmarkt. Wij leveren aan zorgcentra, scholen, winkels, kantoren, theaters en horecabedrijven. Philips Nederland is een van onze belangrijkste leveranciers.

Kenmerkend voor Lunastar is de persoonlijke service en aandacht. De door u bestelde goederen worden persoonlijk door ons bezorgd, zodat de goederen snel, breukvrij en compleet bij u worden afgeleverd. Wij nodigen u uit om de website verder te bekijken.

Wij helpen u graag
Onze merken:

  • PHILIPS
  • DURACELL
  • OSRAM


Adres

De Compagnie 51 
1689 AG Zwaag
T. 0229 - 239 625 
E. info@lunastar.nl

Showroom open op:

Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00Lunastar Verlichtings-service Zwaag

Lunastar Verlichtings-service Zwaag levert lampen, lichtbronnen en armaturen in alle soorten, en biedt u totale verlichtings-service op maat.

Ons kantoor (en magazijn) is al meer dan 35 jaar gevestigd aan de Compagnie 51 in Zwaag. Het uitgebreide productassortiment van Lunastar is volledig afgestemd op de specifieke markt. Naast het leveren van deze producten kunt u ook de montagewerkzaamheden aan ons uitbesteden. Wij begeleiden uw project van begin tot eind. Uw project is onze zorg.

U bij ons ook terecht voor een professioneel lichtadvies en besparingsadvies. Het belang van goede verlichting wordt vaak onderschat en is afhankelijk van de functie van de ruimte. Met de juiste verlichting komt de ruimte optimaal tot zijn recht, kunt u bepaalde producten uitlichten of een ideale werkplek creƫren. Lunastar kan u daarin adviseren door haar ruime ervaring van meer dan 35 jaar. Wij laten u de verschillende mogelijkheden zien en desgewenst plaatsen we eerst een aantal lampen op proef. Op deze wijze kunt u zelf ervaren wat verlichting voor u kan betekenen.