LICHTADVIES

Naast de levering en plaatsing van verlichting, kunt u bij ons ook terecht voor een professioneel lichtadvies (verlichtingsadvies) en besparingsadvies. Het belang van goede verlichting wordt vaak onderschat en is afhankelijk van de functie van de ruimte. Met de juiste verlichting komt de ruimte optimaal tot zijn recht, kunt u bepaalde producten uitlichten of een ideale werkplek creƫren. Lunastar kan u daarin adviseren door haar ruime ervaring van meer dan 35 jaar. Wij laten u de verschillende mogelijkheden zien en desgewenst plaatsen we eerst een aantal lampen op proef. Op deze wijze kunt u zelf ervaren wat verlichting voor u kan betekenen.

LED transitie

Daarnaast kunt u veelal diverse besparingen realiseren met goede verlichting en ons lichtadvies. Lunastar volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting. Wij komen graag bij u langs om een besparingsberekening voor u te maken en voor het geven van verlichtingsadvies. Op het gebied van LED verlichting is er veel kwaliteitsverschil in de markt. Wij werken uitsluitend met A-merken waarbij wij nauw contact hebben met de producenten. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de lampen kunnen op deze manier gegarandeerd worden.
LED transities, lichtinstallaties vervangen voor led verlichting, kan door het vervangen van de oude armaturen voor nieuwe led armaturen, maar het komt ook veel voor dat de huidige armaturen worden omgebouwd en op die manier geschikt gemaakt worden voor led lampen. Lunastar biedt hierin ook installatieservice en kan zorg dragen voor de aanpas- en/of montagewerkzaamheden. Lunastar heeft een installatie- en servicedienst in eigen beheer. Dit garandeert een goede kwaliteit, korte doorlooptijden en een prima prijs/kwaliteit verhouding.

KORTOM:

Met Lunastar als partner in duurzaamheid kunt u vertrouwen op een product die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm en ontwikkeld zijn met respect voor het milieu en de menselijke aspecten zowel binnen als buiten het bedrijf.


Heeft u vragen over transitie naar led of wenst u verlichtingsadvies, dan kunt u ons tussen 8.30 en 17.00 uur bellen op telefoonnummer 0229-239625 (Ook voor whatsapp) of mailen naar info@lunastar.nl