INSTALLATIESERVICE

Lunastar biedt u ook het totaal projectservice-concept aan. Dat wil zeggen dat Lunastar niet alleen de lampen en armaturen levert, maar dat deze ook geplaatst kunnen worden op locatie. Het totaal projectservice-concept houdt in dat de klant geheel wordt ontzorgd. In overleg met de klant wordt er een afspraak gemaakt op locatie om de wensen van de klant te bespreken. Tijdens dit gesprek zal Lunastar advies geven over de mogelijkheden in LED verlichting. In sommige gevallen zal er een lichtplan gemaakt moeten worden.

Daar opvolgend zal er een inventarisatie plaatsvinden. Deze inventarisatie gaat inzichtelijk maken wat er precies moet gaan gebeuren. Op basis van deze gegevens wordt er een duidelijke en inzichtelijke offerte gemaakt. De offerte is gedetailleerd en gespecificeerd. Als het wenselijk is verzorgt Lunastar een proefplaatsing om goed te kunnen beoordelen of de verlichting voldoet aan de wensen en eisen.


Uw project is onze zorg

Het totaal projectservice-concept houdt in dat Lunastar de oude lampen en armaturen demonteert en daarbij duurzaam afvoert. De nieuwe lampen en/of armaturen worden geplaatst en de ruimte wordt weer bezemschoon opgeleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen en gerecycled. Lunastar heeft de distributie en installatieservice geheel in eigen beheer. Daarmee is een goede prijs/kwaliteit verhouding en flexibiliteit gewaarborgd.


LED transitie 

Momenteel zijn wij erg druk met de conversie naar ledverlichting binnen de bestaande bedrijven en (overheid) instellingen in Nederland. Afgezien van de maatschappelijke verantwoording en duurzaamheid is de behoorlijke besparing op de energierekening ook een erg belangrijk punt. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan kantoren, restaurant, vergaderzalen, bedrijfshallen, scholen, gymzalen, leefruimtes, musea, buitenverlichting, galerijen, parkeergarages, noodverlichting etc. etc. Wij geven u graag advies op locatie. Er zijn verschillende opties mogelijk. We kunnen complete armaturen vervangen, maar we kunnen ook bestaande armaturen ombouwen (retrofit) en geschikt maken voor LED.

 

Als u meer wilt weten over ons totaal projectservice-concept, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0229-239625 of mailen naar info@lunastar.nl